Türk Hava Kurumu Ortaokulu

Telefon : 0 248 233 88 12
WEB https://thkortaokulu.meb.k12.tr
Adres : BOZKURT MAH. YANKI SK. BURDUR ANADOLU IMAM HATIP LISESI BLOK NO: 6 İÇ KAPI NO: 1 MERKEZ / BURDUR
VİZYON : Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda çağın gerektirdiği bilgi ve becerileri kazanmış, bilgiyi kullanabilen, topluma uyumlu, üretken bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Bilgiye hızlı ulaşmak ve paylaşmak; iyiye, güzele, doğruya hep birlikte karar vermek; sanatı, sportif ve sosyal etkinlikleri birlikte paylaşmak; öğrencilerimizin, genç beyinlerimizin yaratıcılığını görmek yaşamak paylaşmak; geleceğimizin güvencesi olan gençlerimizin sorumluluklarının bilincinde olmalarını sağlamak; öğrencilerimizde bulunan Atatürk, Vatan, Millet, İnsanlık Sevgi ve Saygısını geliştirmek; okul, eğitim, öğretim ortamlarını sevmelerini sağlamak; öğrenmeyi kolay ve kalıcı kılmaktır.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tam gün